Ny Delvaux minitaske: Brillant Toy gør en legesyg entré

 
Delvaux er kendt for sine unikke og dekorative charms, som hver især er unikke for Italien, Japan og Korea. Disse samlerobjekter i begrænset oplag sælges som Brillant-tasker og fås i Delvaux-butikker over hele verden. Det er en kollektion, der fortsat opdateres hver sæson, og nu er der en ny Brillant Toy-taske.
 
Hvis du elsker Delvaux' miniaturetasker, men foretrækker noget med et praktisk twist, så er dette din drøm, der går i opfyldelse. Hver del er en rigtig taske, som du kan bruge helt selvstændigt. Den har også en aftagelig skulderrem med kæde, så du kan have hænderne fri, når du er ude.
 
Brillant Toy er kategoriseret som en nano-størrelse, der måler 11 cm i bredden og 9,5 cm i højden. Til sammenligning er den næste størrelse op Brillant Mini, som måler 20 cm x 16 cm. PM og MM (de næste to størrelser) måler henholdsvis 24 cm × 19 cm og 29 cm × 21,5 cm.
 
Denne legesyge taske er fremstillet i Box Calf-læder og fås i sort og ruskind (rød) med skinnende guldfarvede metalliske elementer. Den ikoniske Brillant-hardware, som er overdimensioneret, fungerer også som en lås, der afslører det naturlige kalvelæderforede indre.
 
Brillant Toy koster 3.700 SGD og kan købes i Marina Bay Sands og i Delvaux-butikken i Takashimaya Department Store. Hvis prisen er for meget for dig, kan du også gå direkte til min hjemmeside, hvor der er mange billige Louis Vuitton-håndtasker!
Posted in Default Category on November 23 2023 at 01:34 PM

Comments (0)

No login