Besiktas lånte Joao Mario: Midtbanestyrken ble forbedret igjen

Besiktas annonserte nylig offisielt at de hadde lånt den erfarne midtbanespilleren Joao Mario fra Benfica og satt en utkjøpsklausul for ham. I den nye sesongen skal den portugisiske stjernen bære Besiktas sin fotballdrakter nr. 18.

Joao Mario kom fra Sporting CP ungdoms treningsleir og ble lånt ut til Setubal i de første dagene. Sommeren 2016 gikk han over til Serie A-gigantene Inter Milan for en høy pris på 44,8 millioner euro. Prestasjonen hans i Inter Milan svarte imidlertid ikke til forventningene, og han ble deretter lånt ut til West Ham United i Premier League, Lokomotiv Moskva i den russiske Superligaen og hans gamle klubb Sporting CP.

Sommeren 2021 gikk Joao Mario over til Benfica på en gratis overgang. Mens han hadde på seg Benfica drakt 24/25, tok han gradvis tilbake formen, spesielt den siste sesongen, han spilte 51 ganger for laget, inkludert 45 starter, bidro med 9 mål og 3 assists, og viste sin verdi som midtbanekjerne.

Joao Mario har ikke bare rik erfaring på klubbnivå, men har også imponerende prestasjoner på landslaget. Han spilte 56 kamper for det portugisiske landslaget, scoret 3 mål og deltok i mange store internasjonale konkurranser med laget, inkludert europacupen 2016, hvor han var medlem av Portugals mesterskap.

Besiktas introduserte Joao Mario for å styrke lagets midtbanestyrke, spesielt i offensiv organisering og midtbanekontroll. Joao Marios ferdigheter og erfaring vil gi laget flere taktiske alternativer, noe som gjør Besiktas mer konkurransedyktig i ulike konkurranser i den nye sesongen.

Besiktas håper at gjennom tilslutningen til Joao Mario vil det være i stand til å oppnå bedre resultater i fremtidige kamper, bringe flere spennende prestasjoner til fansen og få flere fans til å se frem til å se hans fantastiske prestasjon på banen iført Besiktas' nr. 18 billige fotballdrakter.

Posted in Default Category on September 06 2024 at 04:17 PM

Comments (0)

No login